Як швидко приготувати смачні млинці: легкий покроковий гід.
Досліджуйте, як створити ідеальні домашні млинці, використовуючи звичайні інгредієнти, які, напевно, вже є у вас на кухні.
Цей рецепт млинців є досить класичним, хоча кожен кулінар зазвичай використовує власні пропорції складових.
Для того щоб швидко зробити млинці, вам знадобляться основні інгредієнти: борошно, молоко, яйця, а також олія або вершкове масло.
Для приготування млинців тісто повинно мати консистенцію, що дозволяє йому вільно розподілятися по поверхні сковороди, завдяки чому виходять тонкі і рівні млинці.
Для тесту млинців потрібно: 500мл Молока, 2 великі яйця, щіпку солі, 1 ст.л цукрової пудри, 1 ч.л. порошок для випікання, 1 ч.л. лимонна кислота порошок, 240г звичайне борошно, 1 ст.л., соняшникова олія 115 мл води, 110 г - олія.
Отже, яким чином можна швидко приготувати млинці?
Змішайте молоко з яйцями до однорідної маси. Потім додайте сіль і цукор, ретельно все з'єднайте.
Вмішайте в тісто соду і лимонну кислоту.
Просійте борошно, а потім вмішайте олію. Поступово вливайте окріп, не забуваючи постійно перемішувати. Консистенція тіста повинна бути надзвичайно рідкою, майже як вода.
Відкладіть миску вбік і залиште на 20 хвилин.
Для того щоб швидко приготувати млинці, розігрійте столову ложку олії в маленькій сковороді на середньому вогні. Коли олія повністю розплавиться, зніміть сковороду з плити.
Налийте ополоник тіста, обертаючи зап'ястям і нахиляючи сковороду, щоб тісто рівномірно покрило дно і створило тоненький шар. Млинець повинен бути максимально тонким.
Поверніть сковороду на вогонь. Готуйте млинець трохи більше за хвилину. Обережно підніміть край млинця, щоб перевірити, чи він повністю пропекся. Вам потрібно перевірити, чи золотисті краї.
На цьому етапі на поверхні млинця мають з'явитися коричневі плями. Переверніть млинець і готуйте інший бік протягом 1 хвилини.
Перекладіть млинець на тарілку, застелену чистим рушником. Продовжуйте готувати млинці, додаючи на сковороду додаткову столову ложку олії після кожного млинця.
Покладіть їх один на одного та накрийте серветкою, щоб вони залишилися теплими.
Викладіть улюблену начинку в центр млинця і складіть три рази, щоб вийшла трикутна форма. Ви також можете скласти усі 4 сторони.
Залишки млинців можна зберігати до 5 днів, якщо їх накрити та помістити в холодильник. Інший варіант – заморозити їх, що дозволить зберегти смак до 3 місяців.
Розігрівати млинці можна, поклавши їх назад на сковороду з невеликою кількістю масла або вершкового масла, або в мікрохвильову піч, якщо часу мало.
Читайте також:
Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.
Найулюбленіший десерт осені: рецепт яблучного пирога з ароматом кориці.