Які страви не слід приготувати в аерофритюрниці — що краще готувати в аерогрилі | Кулінарні новини | FoodOboz

Протягом останніх кількох років аерофритюрниці набули неймовірної популярності серед кухонного обладнання. Багато домогосподарок прагнуть придбати цей доступний прилад, аби спростити приготування страв і зробити його більш ефективним.

Однак, як з’ясувалося, в аерофритюрниці не можна приготувати абсолютно все. Що саме мається на увазі, досліджував Mirror.

При неправильному використанні цього кухонного пристрою ви можете витратити чимало часу на прибирання кухні та видалення жиру. Тому важливо знати, які інгредієнти або страви не рекомендується готувати в аерофритюрниці. Першим у цьому списку є рис. Його приготування в такому пристрої може стати справжнім випробуванням: досягти рівномірного приготування та відокремлення зерняток буде надзвичайно складно.

Ще одним продуктом, який варто виключити з рецепту, якщо ви плануєте приготувати страву в аерофритюрниці, є сметана. Йдеться про включення цього кисломолочного інгредієнта в тісто. Проблема полягає в тому, що аерофритюрниця зазвичай використовує лише частину своєї потужності. Як наслідок, тісто, до якого додали сметану, може не пропектися належним чином.

Останнє, що слід врахувати, це те, що не варто готувати великі кількості їжі в аерофритюрниці. Цей пристрій розрахований на приготування невеликих, "разових" порцій. Саме в такому форматі страви отримують ідеальний смак, текстуру та консистенцію. Використовуйте прилад з розумом, і він прослужить вам багато років.

Related posts