Краще за будь-який соус: шеф-кухар продемонстрував, як смачно приготувати м'ясо з паприкою.
Замість звичної м'ясної підливки, спробуйте створити цю вишукану страву, де гармонійно поєднуються ніжне м'ясо, солодкий перець і оригінальний соус.
Популярна кулінарна блогерка, авторка книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина показала, як приготувати паприкаш - знамениту страву угорської кухні.
"Кусочки м'яса, приготовані з перцем в соусі з томатів та вершків. Легко, швидко та смачно!" - пропонує блогерка.
Of course! Please provide the text you'd like me to make unique.
Для приготування паприкашу нам потрібні такі інгредієнти:
М'ясо нарізаємо на кубики розміром близько 2 см, додаємо сіль та мелену паприку, ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися на 15 хвилин.
Тим часом дрібно нарізаємо цибулю, солодкий перець - трохи більшими кубиками, а помідори можна натерти на тертці чи перебити в блендері.
У великій сковороді розігріваємо олію та підсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки з усіх сторін. Готове м'ясо викладаємо на тарілку, а в тій же сковороді трохи обсмажуємо цибулю. Потім додаємо перець і готуємо до м'якості.
Після цього вводимо подрібнені томати, додаємо цукор і сіль за власним бажанням. Повертаємо м'ясо до сковорідки і вливаємо трохи води, щоб соус щільно покривав м'ясо. Готуємо все під кришкою протягом 15 хвилин.
В невеликій кількості води розчиняємо борошно, після чого поєднуємо його зі сметаною або вершками. Цю суміш вливаємо до м'яса, старанно перемішуємо, потім додаємо гострий перець і, за бажанням, свіжу зелень. Продовжуємо варити все разом ще кілька хвилин — і паприкаш буде готовий.
Мариновані помідори без шкірки: геніальний рецепт від переможця "Мастер Шеф".
Рецепт ідеального плову від зірки "Мастер Шеф": завжди смачний і розсипчастий.