Приготуємо японський крабовий салат, використовуючи звичні інгредієнти - На пенсії.
Японський салат з краба, відомий на своїй батьківщині як Кані Сарада, можна легко приготувати і у нас, адже всі потрібні інгредієнти доступні в супермаркетах.
Шанувальникам крабових паличок, які втомилися від звичних страв, цей салат обов'язково сподобається. Спробувавши простий варіант японського салату з крабовими паличками, ви не зможете відірватися від його неймовірного смаку!
Крабові палички - 500 г, свіжий огірок - 200 г, морква - 150 г, майонез - 7 ст. ложок, соєвий соус - 1,5 ч. ложки, мед - 2 ч. ложки, білий кунжут - за бажанням.
Готовий крабовий салат за бажанням можна прикрасити зеленню.