Чому варто зберігати харчову плівку в холодильнику: думка фахівців пояснює це явище.

Харчова плівка, яка широко застосовується для подовження терміну зберігання їжі, має одну не зовсім приємну рису. Іноді вона може прилипати до різних поверхонь, включаючи самі продукти, що ускладнює процес їх упаковки. Проте, як повідомляє ProstoWay, існує ефективне рішення для цієї неприємної ситуації.

Дієтолог та фахівець з безпеки харчових продуктів Лінелл Росс рекомендує не зберігати харчову плівку в кухонних ящиках, а краще помістити її в холодильник. Справа в тому, що до складу цієї плівки, окрім полівінілхлориду чи поліетилену, входять також різноманітні клеї для покращення адгезії. Низька температура допоможе усунути основну проблему – надмірне прилипання. Холод також зменшить статичну електрику, завдяки чому краю плівки буде легше відокремити один від одного.

Інший кулінарний блогер пропонує оригінальний спосіб зберігання плівки — помістіть її в морозильник на 15 хвилин. Це дозволить значно спростити процес використання плівки в подальшому, адже вона стане більш зручною у використанні.

Раніше "ФАКТИ" писали, які предмети не слід зберігати в кухонних шафах, а які, взагалі, не варто тримати кухні.

Related posts