Запечена скумбрія: смачні рецепти приготування страв зі скумбрії | FoodOboz
Скумбрія - відмінний вибір для запікання, а також прекрасно підходить для засолювання, маринування та приготування з овочами і соусами. Її також можна використовувати для приготування смачних намазок і салатів.
Кулінарка опублікувала в Instagram чудовий рецепт приготування скумбрії з цибулею, картоплею та ароматними спеціями.
1. Попередньо відваріть картоплю до готовності та викладіть на дно форми. Полийте олією, посоліть і додайте спеції. До картоплі додайте ще порізану цибулю та томати.
2. На філе скумбрії зробіть надрізи, приправте сіллю та додайте свої улюблені спеції.
3. Розмістіть рибу на овочевій основі, не забудьте щедро збризнути її лимонним соком і олією. Потім помістіть у заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами: