Запечена риба - секрети приготування та смачні рецепти для вечері | Кулінарні новини | FoodOboz
Якщо ви прагнете приготувати рибу особливо смачно, спробуйте поєднати її з овочами та соусами – це додасть страві соковитості. Варто зазначити, що найкращими способами приготування риби є запікання або тушкування разом з овочами.
Кулінарка опублікувала в Instagram рецепт неймовірно смачної і ніжної запеченої риби, приготованої з сиром, овочами та вершковим маслом.
1. Розморозьте філе мінтая, приправте його сіллю та перцем.
2. Наріжте цибулю та помідори. Сир натріть на тертці.
3. Використовуючи фольгу, сформуйте контейнерчики. На дно покладіть нарізану цибулю, потім розмістіть рибу, додайте шматочки масла і помідори. Завершіть страву, посипавши її тертим сиром.
4. Випікайте в попередньо розігрітій духовці за температури 190 градусів Цельсія протягом 25-30 хвилин.
На OBOZ.UA ви знайдете різноманітні рецепти для ознайомлення: