Як створити десерт з яблук, покритих білковим кремом?
Унікальний та делікатний на смак десерт. Його можна запропонувати навіть гостям, адже він має привабливий вигляд.
СкладникиДля приготування вам знадобляться такі продукти:
Ось як приготувати десерт: спочатку візьміть яблука та акуратно видаліть їх серцевини, при цьому плоди повинні залишитися неушкодженими. Потім заповніть отримані отвори цукром.
Розмістіть яблука на деку. Налийте трохи води на дно. Відправте в духовку для запікання на 10-15 хвилин при середній температурі.
Тим часом збийте яєчні білки. Додайте в них ванільну пудру та цукрову пудру. Перемішайте крем. Цукрову пудру вводьте порційно, а не всю відразу, бо білки опадуть.
На яблука нанесіть крем і помістіть їх у духовку ще на 1-2 хвилини. Крем повинен трохи підрум'янитися. Ваш десерт готовий. Смачного!