Салат з гарбуза: покрокове приготування та рецепти страв з цього овоча | Кулінарні новини | FoodOboz

Гарбуз — це один з найцінніших та найсмачніших овочів осені, що може стати чудовою основою для різноманітних страв, таких як каші, випічка, оладки, запіканки, салати і навіть варення.

Кулінар поділилася в Instagram рецептом дуже корисного та смачного салату з гарбуза, з морквою та спеціями.

1. Підготуйте гарбуз, очистивши його і нарізавши на шматочки, після чого викладіть на деко, застелене пергаментом. Додайте нарізану моркву і перець, змішавши їх з гарбузом.

2. Збризніть овочі олією, додайте сіль і приправте спеціями. Після цього помістіть їх у попередньо розігріту до 170°C духовку і випікайте близько 25-30 хвилин.

3. Заправка для салату: поєднайте олію, одну столову ложку лимонного соку, чайну ложку меду, пів чайної ложки сушеного часнику та щіпку солі. Усе ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

4. Викладіть готові овочі на тарілку, потім додайте варений нут. Додайте невелику жменю петрушки та дві чайні ложки кунжуту, а також вилийте соус. Усе ретельно перемішайте.

5. Розкладіть руколу та шпинат на тарілці, потім додайте сам салат і в завершення посипте все сиром.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

Related posts