Рецепт рогаликів з яблуками: як приготувати ніжне тісто для смачних рогаликів | Кулінарні новини | FoodOboz

Яблучні рогалики - це випічка, яка відлунює спогадами з дитинства. Ми всі захоплювалися цими хлібними ласощами завдяки їх ароматній начинці та надзвичайно легкому тісту.

Фудблогерка з ніком o stadnyk в TikTok вирішила нагадати, як готуються рогалики. Вона запропонувала рецепт, за яким тісто завжди вийде вдалим, а начинка - смачною та ароматною.

Інгредієнти для тіста

Складники для фаршування

Метод приготування

1.Тепле молоко поєднуємо з дріжджами та цукором. Залишаємо на 5 хвилин.

2. Вводимо яйця, сіль та просіяне борошно. Замішуємо тісто, що має легку липкість.

3. Додаємо м'яке вершкове масло та ще раз замішуємо.

4. Покриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце на одну годину.

5. Поки що займемося приготуванням начинки. Яблука нарізаємо кубиками і обсмажуємо їх на сковороді з вершковим маслом протягом 10 хвилин.

6. Додаємо цукор та корицю.

7. Тісто розділяємо на три рівні частини, кожну з яких розкочуємо у пласт, товщиною 4 мм та розрізаємо на 8 частин.

8. Викладаємо начинку, формуємо рогалики та розміщуємо їх на деко, застелене пергаментом. Залишаємо на 15 хвилин для відпочинку.

9. Перед тим як випікати, змащуємо поверхню яйцем і посипаємо цукром.

10. Випікаємо при 180 градусах протягом 25-35 хвилин.

На OBOZ.UA можна знайти безліч різноманітних рецептів із яблуками:

Related posts