Консервування кабачків: покрокові рецепти смачних закусок на зиму | FoodOboz
Кабачки на зиму можна дуже смачно приготувати з овочами, зелень, спеціями, часником та чилі. Ще з них вийде дуже смачна ікра, салати та навіть варення.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних смажених консервованих кабачків.
1. Кабачки порізати на кружечки. Полийте ароматною олією з томатами, часником та базиліком. Обсмажте до золотистого кольору.
2. Об'єднайте подрібнену петрушку з часником і додайте сіль.
3. У банки укладіть шари зелені разом із кабачками. До кожної банки влийте 1 ст. ложку оцту та олії, змішаних з томатами, часником і базиліком.
4. Закрийте банки кришками і розмістіть їх у каструлі, попередньо вистеленій рушником. Додайте воду та стерилізуйте протягом 15-20 хвилин з моменту закипання. Обережно вийміть банки та надійно закрийте їх.
5. Зробіть переворот і накрийте, вони мають залишатися в такому положенні до повного охолодження.
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: