Смачно готуємо хек: рецепти для вечері | FoodOboz
Хек - чудовий вибір для запікання, а також його можна тушкувати, смажити або готувати з різноманітними соусами та овочами. Важливо звернути увагу на свіжість і якість риби під час покупки.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної тушкованої риби з овочами та томатною пастою.
Ретельно промийте рибу, видаліть плавники і наріжте її на частини.
2. Овочі теж наріжте. Спочатку обсмажте цибулю, потім додайте моркву та обсмажте ще 5-7 хвилин. Додайте томатну пасту, солодкий перець, спеції, сіль і добре перемішуємо.
3. Викладіть рибу до овочів і залийте гарячою водою (вода повинна майже покривати рибу). Накрийте кришкою та готуйте 15-20 хвилин.
Також на сайті OBOZ.UA ви можете знайти рецепти: