Приготуємо смажені кабачки на зиму за рецептом Ольги Рябенко – Радіо Максимум.

Кабачки — це один із найулюбленіших літніх овочів, які багато хто з нас заготовляє на зиму в різних формах. Їхній смак так приваблює, що хочеться насолоджуватись ними протягом усього року.

Українська шеф-кухарка Ольга Рябенко вирішила поділитись неймовірно смачним рецептом на зиму.

Цікаво: Три неймовірні рецепти маринадів, що нададуть вашій курці неперевершений смак!

Сьогодні хочу поділитися з вами неймовірно смачним рецептом смажених кабачків, які стануть чудовим гарніром у зимовий період, - зазначає Рябенко.

1. Кабачки нарізати на кружечки. Полити ароматно олією Олейна з томатами, часником та базиліком.

2. Обсмажити з обох сторін до золотавого кольору. Швидше буде смажити одночасно на двох сковорідках)

3. Об'єднати подрібнену петрушку з часником і додати сіль.

4. В банки викласти шарами зелень з кабачками. В кожну банку додати 1 ст.л оцту та олії Олейна з томатами, часником та базиліком.

5. Накрийте кришками та помістіть у каструлю, вистелену рушником.

6. Влити воду та стерилізувати з моменту кипіння 15-20 хв.

7. Дістати обережно банки та щільно закрити. Перевернути та накрити.

Вони мають так стояти до повного охолодження. З такої порції виходить 3 банки обʼємом 0,5 л.

На замітку: Сніданок для будь-якої нагоди: легкий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво.

Related posts