Приготуємо смажені кабачки на зиму за рецептом Ольги Рябенко – Радіо Максимум.
Кабачки — це один із найулюбленіших літніх овочів, які багато хто з нас заготовляє на зиму в різних формах. Їхній смак так приваблює, що хочеться насолоджуватись ними протягом усього року.
Українська шеф-кухарка Ольга Рябенко вирішила поділитись неймовірно смачним рецептом на зиму.
Цікаво: Три неймовірні рецепти маринадів, що нададуть вашій курці неперевершений смак!
Сьогодні хочу поділитися з вами неймовірно смачним рецептом смажених кабачків, які стануть чудовим гарніром у зимовий період, - зазначає Рябенко.
1. Кабачки нарізати на кружечки. Полити ароматно олією Олейна з томатами, часником та базиліком.
2. Обсмажити з обох сторін до золотавого кольору. Швидше буде смажити одночасно на двох сковорідках)
3. Об'єднати подрібнену петрушку з часником і додати сіль.
4. В банки викласти шарами зелень з кабачками. В кожну банку додати 1 ст.л оцту та олії Олейна з томатами, часником та базиліком.
5. Накрийте кришками та помістіть у каструлю, вистелену рушником.
6. Влити воду та стерилізувати з моменту кипіння 15-20 хв.
7. Дістати обережно банки та щільно закрити. Перевернути та накрити.
Вони мають так стояти до повного охолодження. З такої порції виходить 3 банки обʼємом 0,5 л.
На замітку: Сніданок для будь-якої нагоди: легкий рецепт від Ектора Хіменеса-Браво.